Főoldal / Hal ételek / Rántott harcsa majonézzel lilahagymás krumplival

Rántott harcsa majonézzel lilahagymás krumplival

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Rántott harcsa majonézzel lilahagymás krumplival

Rántott harcsa majonézzel lilahagymás krumplival

Hozzávalók:

  • 1 szelet harcsafilé
  • citrom
  • őrölt fekete bors
  • 1 db tojás
  • liszt
  • zsemlemorzsa 
  • majonéz
  • 1 fej lilahagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 6 db újkrumpli
  • ecet
Elkészítési idő:1 óraFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:3 főreGluténmentes:nem
Nehézség:NormálLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A harcsát háromba vágom, sózom, borsozom, facsarok rá citromot, beteszem a hűtőbe.

A krumplit felteszem főni, a hagymát szeletelem, a fokhagymát kisebb darabokra vágom. A krumplit felkockázom.

A hagymát sózom, borsozom, meglocsolom esettel.

A halat bepanírozom, olajban kisütöm.

Tálaláskor a hal mellé teszem a krumplit, és a majonézt, valamint a hagymát.

 

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére