Főoldal / Egytálételek / Serpenyős csirkemáj gombával

Serpenyős csirkemáj gombával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

 Serpenyős csirkemáj gombával

Serpenyős csirkemáj gombával

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemáj
  • 35 dkg apró szemű gomba
  • 40 dkg bacon
  • 2,5 dl fehérbor
  • 1 db vöröshagyma
  • bors
  • 100 g vaj
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

Tegyük egy serpenyőbe a vajat, olvasszuk fel majd pirítsuk meg benne a megtisztított és tetszőlegesen feldarabolt csirkemájat.
Szeleteljük fel a bacont, a gombát és a hagymát is. Amikor a máj kicsit már megpirult adjuk hozzá a bacont és keverjük el. Dobjuk hozzá a hagymát és a gombát is, majd sózzuk, borsozzuk. Kavarjuk össze, fedjük le 5 percre, majd öntsük bele a fehérbort. Hagyjuk 15 percet főni, majd ha szükséges ízesítsünk utána.

Ha elkészült melegen, friss zöldfűszerrel megszórva puha kenyérrel kínáljuk.

Jó étvágyat!

Serpenyős csirkemáj gombával 3.80/5 (10 értékelés)

Zsike54 (98 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére