![Favorite Favorite](https://receptkiraly.hu/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/img/heart.png)
![Loading Loading](https://receptkiraly.hu/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/img/loading.gif)
Zsuzsi szelet
Hozzávalók:A tésztához:
Krémhez:
A tetejére:
|
|
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit, a liszt és a szódabikarbóna kivételével, gőz felett habosra keverem. Amikor már habos, leveszem a gőzről és hozzáadom a szódabikarbónával elkevert lisztet.
Összegyúrom, és 4 lapot sütök belőle. Amikor a lapok kisültek, vékonyan megkenem őket barack lekvárral.
A krémhez a pudingot, a tejjel és a cukorral megfőzöm, és kihűtöm. A margarint a porcukorral habosra keverem, és a kihűlt pudinggal összekeverem.
A lekváros lapokat megtöltöm a krémmel.
A legfelső lapot is lekenem vékonyan lekvárral.
A 2 tojás fehérjét gőz felett 15 deka cukorral és az aromával kemény habbá verem.
Csillagcső segítségével feldíszítem.
Nagyon finom sütemény.