Főoldal / Sertés ételek / Baconos töltött gomba rántva

Baconos töltött gomba rántva

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Baconos töltött gomba rántva

Baconös töltött gomba rántva

Hozzávalók:

  • 16 db közepes gomba
  • 20 dkg bacon
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 10 dkg sonka
  • 10 dkg trappista sajt
  • 10 dkg füstölt sajt
  • 2 szál újhagyma
  • őrölt bors

A panírozáshoz:

  • finom liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A gombák szárait kivesszük. A gombaszárakat, szalonnát, sonkát kis kockákra a hagymát apróra vágjuk. A sajtokat lereszeljük.

A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát. Hozzáadjuk a sonkát és az apróra vágott gombaszárakat, sózzuk, borsozzuk. Addig pirítjuk, míg a gomba elfövi a levét.

Még forrón belekeverjük a sajtokat. Hagyjuk hűlni.

A gombafejeket megtöltjük a töltelékkel, majd 1-1 szelet baconbe tekerjük, úgy, hogy a bacon takarja a tölteléket.

A gombafejeket duplán bepanírozzuk / liszt, tojás, zsemlemorzsa, tojás, zsemlemorzsa /és bő olajban kisütjük.

Zöldséges rizst készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Baconos töltött gomba rántva 4.67/5 (3 értékelés)

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére