Főoldal / Reggelik / Medvehagymás rántotta császárszalonnával zöldségesen

Medvehagymás rántotta császárszalonnával zöldségesen

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Medvehagymás rántotta császárszalonnával zöldségesen

Medvehagymás rántotta császárszalonnával zöldségesen

Hozzávalók:

  • 2 db tojás 
  • 1 szelet főt-füstölt császárhús
  • olíva olaj
  • tej
  • 6 db medvehagyma
  • 1/2 vöröshagyma
  • 2 szál újhagyma zöldje
  • 1 db paradicsom
  • 1 db hegyes csípős zöld paprika
  • zellerlevél
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
Elkészítési idő:15 percFogyókúrás:nem
Költség:0-500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:1 főreGluténmentes:nem
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A császárszalonnát ujjnyi darabokra vágom, egy serpenyőbe teszem kevés olíva olajra.

A medvehagyma felét aprítom, a hagymát és a paprikát karikákra vágom, a paradicsomot nyolcadolom, az újhagymaszárakból rövid darabokat vágok.

A tojásokat kevés tejjel összekeverem, fűszerezem.

A szalonnát megpirítom, rádobom a zöldségeket, rövid idő után ráöntöm a tojást, ismét fűszerezem.

Egy tányérra szedem a rántottát, medvehagymával, és zeller zölddel díszítem.

Friss ropogós zsemlével tálalom.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére