Főoldal / Levesek / Bazsalikomos petrezselymes ratatouille leves mozzarellával

Bazsalikomos petrezselymes ratatouille leves mozzarellával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Bazsalikomos petrezselymes ratatouille leves mozzarellával

Bazsalikomos petrezselymes ratatouille leves mozzarellával

Hozzávalók:

  • 1/2 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db paradicsom
  • 1/2 hegyes csípős paprika
  • 1 db cseresznye paprika
  • néhány szelet padlizsán
  • bazsalikom levél
  • petrezselyem levél
  • 1 doboz (70 gr) sűrített paradicsom
  • 1 tasak Mozzarella
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • fokhagyma petrezselyem fűszerkeverék
  • oregano
  • chili szósz
  • olíva olaj
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:igen
Adagok:2 főreGluténmentes:igen
Nehézség:NormálLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A hagymákat, bazsalikom és petrezselyem leveleket felaprítom, a paprikát, padlizsánt és paradicsomot kockára vágom.

Olíva olajon megdinsztelem a hagymákat, hozzáadom a zöldségeket, fűszerezem, tovább dinsztelem együtt, majd adok hozzá 4 dl vizet, belekeverem a sűrített paradicsomot, majd felforralom.

Tálaláskor a levest tányérba merem, középre helyezem a félbevágott Mozzarellát, és díszítem bazsalikom levéllel és a cseresznye paprikával.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére