Főoldal / Szárnyas Ételek / Bocisajtos csirkemell

Bocisajtos csirkemell

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Bocisajtos csirkemell

Bocisajtos csirkemell

Hozzávalók:

  • 1 kis tömlős folyékony bocisajt
  • 4 szelet csirkemell
  • só, fehér bors
  • liszt
  • 1 egész tojás
  • összeaprított petrezselyem
  • 1 gerezd fokhagyma
  • olaj a kisütéshez
Elkészítési idő: 20 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A hússzeleteket kicsit kiklopfolom, sózom, kicsit borsozom.

A tojásba a sajtot belenyomom, a petrezselymet és a fokhagymát is hozzáadom, majd egy kis kanál liszttel és kikeverem, hogy a sajt egyneművé váljon a tojással.

A húsokat a lisztbe, majd a sajtos tojásba forgatom.

Forró olajba szép pirosra sütöm. (Vigyázat pattog, fedő alatt kell sütni.)

Nagyon finom.

Rizzsel és hasáb burgonyával tálaltam.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére