Főoldal / Reggelik / Chilis avokádókrém pirítóssal

Chilis avokádókrém pirítóssal

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Chilis avokádókrém pirítóssal

Chilis avokádókrém pirítóssal

Hozzávalók:

  • 1 db érett avokádó
  • 1 db chilipaprika
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 szál újhagyma zöldjével
  • 1 púpozott teáskanál vajkrém
  • 1/2 db paradicsom
  • petrezselyemlevél
  • citrom
  • őrölt chilipaprika
  • őrölt fekete bors
  • édes csípős chiliszósz
  • 2 szelet kenyér
Elkészítési idő:15 percFogyókúrás:nem
Költség:0-500 FTVegetáriánus:igen
Adagok:2 főreGluténmentes:nem
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

Az avokádót félbevágom, a magját kidobom, egy kávéskanállal eltávolítom a belsejét, fűszerezem, hozzáadom az aprított fokhagymákat, locsolok rá chili szószt, facsarok rá citromot, hozzáadom a vajkrémet, egy villával összenyomkodom.

A kenyérszeleteket megpirítom.

A tányéron elhelyezem a pirítósokat, az egyiket megkenem, a többi krémet beletöltöm az avokádó héjába, elrendezem a paradicsomokat és a kenyérszeleteket.

Az egészet díszítem az újhagymaszárakkal, és petrezselyemlevéllel.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére