Főoldal / Vegetáriánus / Csípős sült zöldségek

Csípős sült zöldségek

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Csípős sült zöldségek

Csípős sült zöldségek

Hozzávalók:

  • 2 db paprika
  • 1 db hegyes erős paprika
  • 1 db piros kápia paprika
  • 2 szál sárgarépa
  • 1 szál póréhagyma
  • 20 dkg ceruzabab
  • 5 cl olíva olaj
  • grill fűszer
Elkészítési idő: 20 perc Fogyókúrás: igen
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 2 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A paprikákat, póréhagymát és a sárgarépákat vékony csíkokra vágjuk.

Egy wokban vagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat.

A zöldségeket puhulási sorrendben dobjuk a serpenyőbe.

Először a répát majd a ceruzababot, paprikákat és végül a póréhagymát.

Csipet sóval és grillfűszerrel megszórjuk,5-6 percig pirítjuk.

Sült vagy rántott húsok mellé, rántott zöldségek mellé is nagyon jó köret.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére