Főoldal / Vegetáriánus / Csípős sült zöldségek

Csípős sült zöldségek

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Csípős sült zöldségek

Csípős sült zöldségek

Hozzávalók:

  • 2 db paprika
  • 1 db hegyes erős paprika
  • 1 db piros kápia paprika
  • 2 szál sárgarépa
  • 1 szál póréhagyma
  • 20 dkg ceruzabab
  • 5 cl olíva olaj
  • grill fűszer
Elkészítési idő:20 percFogyókúrás:igen
Költség:0-500 FTVegetáriánus:igen
Adagok:2 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A paprikákat, póréhagymát és a sárgarépákat vékony csíkokra vágjuk.

Egy wokban vagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat.

A zöldségeket puhulási sorrendben dobjuk a serpenyőbe.

Először a répát majd a ceruzababot, paprikákat és végül a póréhagymát.

Csipet sóval és grillfűszerrel megszórjuk,5-6 percig pirítjuk.

Sült vagy rántott húsok mellé, rántott zöldségek mellé is nagyon jó köret.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Értékeld a receptet

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére