Főoldal / Sertés ételek / Gombás göngyölt sertéskaraj

Gombás göngyölt sertéskaraj

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Gombás göngyölt sertéskaraj

Gombás göngyölt sertéskaraj 2

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • grill fűszer
  • étolaj

A töltelékhez:

  • 1 fej vöröshagyma
  • 40 dkg gomba
  • petrezselyem zöld
  • őrölt bors
  • étolaj
Elkészítési idő:1 óraFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:NormálLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A vöröshagymát és a petrezselymet apróra vágjuk. A gombát megmossuk, felszeleteljük.

Kevés olajon megdinszteljük a hagymát. Rátesszük a gombát,sózzuk,borsozzuk és addig pároljuk míg elfövi a levét. Hozzáadjuk a petrezselymet és levesszük a tűzről.

A hússzeleteket étolajjal megkent és grillfűszerrel megszórt alufóliára terítjük, egyik oldalukra teszünk a gombás töltelékből majd a karajszeleteket felgöngyöljük és szorosan alufóliába csavarjuk.

A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra tesszük és előmelegített sütőben 35-40 percet sütjük.

Köretnek csípős sült zöldségeket készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Gombás göngyölt sertéskaraj 4.50/5 (2 értékelés)

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére