![Favorite Favorite](https://receptkiraly.hu/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/img/heart.png)
![Loading Loading](https://receptkiraly.hu/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/img/loading.gif)
Csirkecomb krumpli és savanyú káposzta ágyon sütve
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A combokat megmossuk és ízlés szerint befűszerezzük.
A savanyú káposzta levét kinyomkodjuk (ha nagyon savanyú átmossuk), ezután a tepsi alján egyenletesen eloszlatjuk és rátesszük a zsírt.
A krumplit megpucoljuk majd karikára vágjuk és befűszerezzük. Eloszlatjuk a káposztás réteg tetején.
A combokat ráfektetjük a burgonya tetejére.
Alufóliával lefedjük majd 180 fokon kb. 1 órát sütjük. Ezután levesszük a fóliát a tetejéről és 10-15perc alatt pirosra sütjük.
Jó étvágyat kívánok!