Főoldal / Sertés ételek / Csodapecsenye

Csodapecsenye

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Csodapecsenye

Csodapecsenye

Hozzávalók:

  • 1 kiló csont nélküli szeletelt karaj
  • 2 deci olaj
  • 2 deci sör
  • 1 deci tej
  • 2 deci paradicsomlé
  • 1 kanál ételízesítő
  • reszelt sajt
Elkészítési idő: 1 óra Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A sózott karajszeleteket a tepsi aljára teszem.

A következő öntetet teszem rá:
2 deci olaj, ugyanennyi sör, tej, és paradicsomlé. Egy kanál ételíztesitő.

Fóliával lefedem és készre sütöm.

Amikor megsült reszelt sajtot szórok rá és visszateszem, hogy a sajt ráolvadjon.

Burgonyával és rizzsel tálaltam.

Nagyon finom omlós.

Csirke felső-combból is szoktam készíteni.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


egy Hozzászólás

  1. És mitől csoda ez a pecsenye?? Többet vártam a cím alapján….

Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére