Főoldal / Hal ételek / Füstölt lazac tartár

Füstölt lazac tartár

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Füstölt lazac tartár

Füstölt lazac tartár bruschettával

Hozzávalók:

  • 10 dkg füstölt lazac
  • 1 db újhagyma zöldjével 
  • 2 gerezd fokhagyma
  • citrom
  • őrölt fekete bors
  • 3 szelet kenyér
  • olívaolaj
Elkészítési idő: 10 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 1 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A lazacot és az egyik fokhagymát apróra vágom, a hagymát felkarikázom.

A hozzávalókat egy tálba rakom, fűszerezem, csepegtetek rá citromot, összekeverem.

A kenyereket megpirítom, bedörzsölöm fokhagymával, csorgatok rá olívaolajaz, és rápakolom a lazactartárt.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére