Főoldal / Egytálételek / Grillezett kolbász és zöldségek

Grillezett kolbász és zöldségek

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Grillezett kolbász és zöldségek

Grillezett kolbász és zöldségek

Hozzávalók:

  • 2 db sütnivaló kolbász
  • 4 db nagy krumpli
  • 1 fej hagyma
  • 1/2 szál póréhagyma
  • 2 db paradicsom
  • 1 db nagy zöld hegyes paprika
  • chili paprika
  • pecsenyezsír/ kolbászzsír
  • 2 szelet bacon szalonna
  • őrölt fekete bors
  • őrölt kömény
  • chili szósz
  • ecetes cékla
Elkészítési idő:20 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A krumplit héjában megfőzöm, megpucolom, és egy nagy serpenyőbe karikázom, melyben kolbászzsír és aprított baconszalonna van.

Sózom, borozom. Elkezdem pirítani.

A grillserpenyőbe teszek kevés kolbászzsírt, majd belehelyezem a kolbászt,melyet bevagdaltam, és a zöldségeket.

Fűszerezem, locsolok rá zsírt, és bekapcsolom a tűzhelyt.

Mindkét serpenyőt figyelemmel kísérem, időnként megforgatom a benne lévőket.

Amikor már minden szépen megsült, tálalok.

A tányéron elhelyezem a grillezett kolbászt, zöldségeket, locsolok rá chili szószt, s rakok mellé ecetes céklát, melyet megszórok borssal és köménymaggal.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére