Főoldal / Egytálételek / Grillezett kolbászkák és zöldségek

Grillezett kolbászkák és zöldségek

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Grillezett kolbászkák és zöldségek

Grillezett kolbászkák és zöldségek

Hozzávalók:

  • 2 db mexikói grillkolbász
  • 2 db paprikás grillkolbász
  • 4 db krumpli
  • 1 db vöröshagyma
  • 2 szál újhagyma
  • 4 db nagy csiperkegomba
  • 1 db hegyes csípős zöldpaprika
  • 4 db paradicsom
  • őrölt fekete bors
  • napraforgó olaj
  • chili szósz
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A krumplikat meghámozom, a hagymát megpucolom, félbevágom, a paradicsomokat és a paprikát félbevágom, a gombák törzsét eltávolítom.

A kolbászokat villával megszurkálom.

A Hot Pan-be locsolok egy kevés olajat, belehelyezem a grillezni valókat, fűszerezem, majd mindkét oldalukat megsütöm.

Tálaláskor locsolok rá chili szószt.

(Tepsiben, sütőben is megsüthető)

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére