Főoldal / Reggelik / Hagymás-kolbászos rántotta

Hagymás-kolbászos rántotta

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Hagymás-kolbászos rántotta

Hagymás kolbászos rántotta2

Hozzávalók:

  • 1 fej vöröshagyma
  • Kb. 12 szelet kolbász
  • 6-7 tojás
  • olaj vagy zsír
  • Díszítéshez pirospaprika
Elkészítési idő: 15 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Glutén mentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktóz mentes: igen

Elkészítés:

Kevés zsiradékon üvegesre pároljuk a felszeletelt hagymát.
Amíg párolódik, a tojásokat egy edényben, villával enyhén felverjük, sózzuk.
A hagymához adjuk a felszeletelt kolbászt,és épp csak addig sütjük vele együtt, míg kicsit kiengedi a zsírját.
Hozzáadjuk a felvert tojást,és folytonosan meg kevergetve készre sütjük.
Melegen pirospaprikával meghintve friss péksüteménnyel, vagy zöldségekkel/salátával tálaljuk

Értékeld a receptet

Marcsi (646 Recept)

Üdvözöllek kedves látogató. Marcsi vagyok, az oldal egyik alapítója. Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, az oldallal kapcsolatban, küldj egy e-mailt a [email protected] email címre.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére