Hóstyai borda Edit konyhájából
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A sertéskarajt szeletekre vágjuk, kissé kiklopfoljuk.
felhevített olajon hirtelen átsütjük. Ráöntünk 3 dl húslevest, és puhára pároljuk fedő alatt.
A két evőkanál étolajon megfonnyasztjuk a hagymát, a gombát. Saját levében puhára pároljuk, majd hozzáadjuk a kukoricát, az apróra vágott paprikát, a félbe vágott kis paradicsomokat és a szeletelt savanyú uborkát.
Ízesítjük sóval, borssal, paprikakrémmel, házi vegetával.
Rászórjuk a lisztet, 1-2 percig pirítjuk, majd felengedjük a maradék húslével, állandó keverés mellett felforraljuk. Hozzá tesszük a húsokat, és már kész is.
Köretként penne tésztát főzünk mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!