Elmentem!Húsleves kacsa farhátból metélttésztáva
Hozzávalók:
- 2 db kacsafarhát
- 2 db sárgarépa
- 1 db petrezselyem-
- gyökér
- 0,5 fej karalábé
- 0,5 fej kicsi zeller
- 1 db csípős hegyes paprika
- 3 db chili
- 1 db paradicsom
- 1 db vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 db krumpli
- zellerlevél
- petrezselyemlevél
- egész fekete bors
- 1 db zöldségleves kocka
- só
- őrölt fekete bors
- 1 csésze finommetélt
|
Elkészítési idő: |
45 perc |
Fogyókúrás: |
nem |
Költség: |
0-500 FT |
Vegetáriánus: |
nem |
Adagok: |
2 főre |
Gluténmentes: |
nem |
Nehézség: |
Egyszerű |
Laktózmentes: |
igen |
|
Elkészítés:
A farhátakat kettévágom, egy fazékba teszem. Felöntöm vízzel, és fűszerezem. Amíg a farhát fő, felvágom a zöldségeket, majd a leveshez adom.
Kifőzöm a tésztát. Amikor a farhát megfőtt, félreteszem. (kását készítek belőle)
A levesből merek, szedek hozzá tésztát, teszek rá petrezselyemlevelet és chilipaprikát.
Hobbychef (702 Recept)Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.