Főoldal / Tészta ételek / Húsos cannelloni II

Húsos cannelloni II

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Húsos cannelloni II

Húsos camelloni

Hozzávalók:

  • 6 db cannelloni tészta
  • 35 dkg darált hús
  • kis fej hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • fél felszeletelt kaliforniai zöld paprika
  • 1 tojás
  • 1/4 mk. őrölt fahéj
  • 1/4 mk. őrölt szegfűbors
  • 1/! mk. őrölt bors
  • 4 dl bazsalikomos paradicsomlé ( dobozban kapható a boltokban, olasz )
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGluténmentes:nem
Nehézség:NormálLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A tésztákat félig megfőzzük, leszűrjük, félre tesszük.

A darált húshoz hozzáadjuk a paprikát és az apróra vágott hagymákat, majd kevés olajon fehéredésig pirítjuk.Ha kész hozzáadjuk a paradicsom szószt, és a fűszereket, és jól elkeverjük vele.

A tésztákat megtöltjük a töltelékkel, és kikent hőálló tálba rendezzük őket. Meglocsoljuk a maradék szósszal, alufóliával letakarjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütjük.A sütés végén megszórjuk reszelt sajttal, majd  pár percig sütjük amíg a sajt ráolvad.

Tipp / megjegyzés:
Ízlés szerinti húsból készíthető, ki mit szeret.Friss salátával isteni.

Értékeld a receptet

Mária Bársonyné Dankovics (279 Recept)

Anya vagyok és feleség aki szeret főzni, sütni. Szeretek új dolgokat alkotni, a családom a kritikusaim, ők mondanak véleményt az elkészített ételekről és a sütikről. Emellett szeretném a régi családi recepteket bemutatni mert a régi háziasszonyok tudtak olcsón, finomat készíteni. Ez a célon hogy a fiatal háziasszonyok is tanulhassanak tőlem, nekem ez okoz örömet ha átadhatom amit én tanultam !!!


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére