Főoldal / Szárnyas Ételek / Kakukkfüves csirkesült párolt rizzsel

Kakukkfüves csirkesült párolt rizzsel

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Kakukkfüves csirkesült párolt rizzsel

Kakukkfüves csirkesült párolt rizzsel

Hozzávalók:

  • 1 db egész csirke
  • húsleves alaplé
  • őrölt bors
  • ételízesítő
  • olaj
  • kakukkfű
  • 30 dkg rizs
  • ½ zöldpaprika
Elkészítési idő: 2 óra Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 6 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Normál Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A csirkét megmossuk és feldaraboljuk, majd az alaplében puhára főzzük.

Egy hőálló tál alját megszórjuk ételízesítővel, majd belehelyezzük a csirkehúsokat.

Sóval, borssal, delikáttal, kakukkfűvel megszórjuk, kevés olajjal meglocsoljuk, majd a húsleves alaplével megöntözzük.

Előmelegített sütőben pirosra sütjük, időközönként a húslével meglocsolgatva.

Melegen párolt rizzsel tálaljuk.

Tálalás előtt egy kevés kakukkfűvel szórjuk meg a húsokat.

Jó étvágyat kívánok!

Értékeld a receptet

huszanke (38 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére