Főoldal / Szárnyas Ételek / Kakukkfüves csirkesült párolt rizzsel

Kakukkfüves csirkesült párolt rizzsel

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Kakukkfüves csirkesült párolt rizzsel

Kakukkfüves csirkesült párolt rizzsel

Hozzávalók:

  • 1 db egész csirke
  • húsleves alaplé
  • őrölt bors
  • ételízesítő
  • olaj
  • kakukkfű
  • 30 dkg rizs
  • ½ zöldpaprika
Elkészítési idő:2 óraFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:6 főreGluténmentes:igen
Nehézség:NormálLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A csirkét megmossuk és feldaraboljuk, majd az alaplében puhára főzzük.

Egy hőálló tál alját megszórjuk ételízesítővel, majd belehelyezzük a csirkehúsokat.

Sóval, borssal, delikáttal, kakukkfűvel megszórjuk, kevés olajjal meglocsoljuk, majd a húsleves alaplével megöntözzük.

Előmelegített sütőben pirosra sütjük, időközönként a húslével meglocsolgatva.

Melegen párolt rizzsel tálaljuk.

Tálalás előtt egy kevés kakukkfűvel szórjuk meg a húsokat.

Jó étvágyat kívánok!

Értékeld a receptet

huszanke (38 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére