Főoldal / Szárnyas Ételek / Kethcupos szójaszószos csirkeszárny

Kethcupos szójaszószos csirkeszárny

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Kethcupos szójaszószos csirkeszárny

Kethcupos szójaszószos csirkeszárny

Hozzávalók:

  • 1 kg csirkeszárny
  • bors
  • fűszerkeverék
  • 2 ek. ketchup
  • 2 ek.szójaszósz
  • 1-2 ek. erős piros arany (ízlés szerint)
  • 2 ek. méz
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 6 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A szárnyakat megmossuk és tisztára pucoljuk a netán rajtalévő toll maradványoktól.
Sózzuk, borsozzuk.

A mézet összekeverjük a ketchuppal, a csípős piros-arannyal, és a szójaszósszal.
A szárnyakat beleforgatjuk és legalább 2 órát vagy egy éjszakát pihentetjük, hogy az ízek átjárják.
A sütőedénybe rakjuk a szárnyakat, egy kevéske vizet öntünk alá és 200 fokon kb 25-30perc alatt szép pirosra sütjük.

Nagyon finom, omlós hús, ami mellé tetszőleges köretet vagy salátát kínálhatunk.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére