Főoldal / Szárnyas Ételek / Krémsajtos csirkemell baconbe göngyölve

Krémsajtos csirkemell baconbe göngyölve

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Krémsajtos csirkemell baconbe göngyölve

Krémsajtos csirkemell baconbe göngyölve

Hozzávalók:

  • 4 db csirkemell filé
  • 30 dkg tömlős krémsajt
  • 5-6 levél medvehagyma vagy 2 szál újhagyma
  • 10 dkg sonka
  • 8 szelet bacon
  • őrölt fehér bors
  • szárnyas fűszerkeverék
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A csirkemelleket középen éles késsel szétnyitjuk, de nem vágjuk át. Kiklopfoljuk, sózzuk, szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk. A hagymát apróra, a sonkát kis kockákra vágjuk.

A krémsajtba keverjük a sonkát, a hagymát, az őrölt borsot és a sót /ha szükséges/. A sajtot elosztjuk a csirkemelleken, feltekerjük, és 2-2 szelet baconbe göngyöljük.

Tepsibe vagy jénaiba tesszük a tekercseket, pici vizet öntünk alá, és közepes lángon kb. 20 percig lefóliázva, majd a fóliát levéve még 15-20 percig sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Értékeld a receptet

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére