Főoldal / Tészta ételek / Spagetti Milanese

Spagetti Milanese

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Spagetti Milanese

Spaghetti Milanese

Hozzávalók:

  • 1/2 tasak spagetti
  • 2 szelet bacon
  • 25 dkg darált hús
  • 1 fejvöröshagyma
  • 2 gerezdfokhagyma
  • 1 db csípős hegyes zöldpaprika
  • 2 db paradicsom
  • 2 fej gomba
  • 2 db chili paprika 
  • vörösbor
  • 1 doboz sűrített paradicsom
  • ketchup
  • chili szósz
  • olíva olaj
  • chilipaprikával töltött olívabogyó
  • fekete olívabogyó
  • capri bogyó
  • bazsalikom
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • fokhagyma petrezselyem fűszerkeverék
  • kakukkfű
  • oregano
  • füstölt parenyica
  • reszelt Parmezán
  • ecetes uborka
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGluténmentes:nem
Nehézség:NormálLaktózmentes:nem

Elkészítés:

Egy serpenyőben olívaolajon megpirítom a felvágott bacont, majd megdinsztelem rajta az apróra vágott hagymát, hozzáadom a fokhagymát, és a darált húst.

Amikor már kifehéredett, jöhet a felszeletelt paprika, chili paprika, paradicsom és a gomba. Fűszerezem.

A tésztát felteszem főni.

A füstölt parenyicát csíkokra szedem.

A serpenyőbe adok sűrített paradicsomot, locsolok rá chili szószt, vörösbort, beleforgatom a leszűrt tésztát.

Tálaláskor a tányérra púpozom a spagettit, ráteszem a parenyica szeleteket, meglocsolom még ketchuppal, chili szósszal, szórok rá oreganot, és parmezánt.

Aki akarja, tehet még a tányérra ecetes uborkát.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére