Főoldal / Hal ételek / Rántott pangasius tésztával

Rántott pangasius tésztával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Rántott pangasius tésztával

Rántott pangasius tésztával

Hozzávalók:

  • 30 dkg pangasius
  • 1 szál répa
  • 1 db paradicsom
  • 1 tojás
  • liszt
  • zsemlemorzsa
  • 1/2 citrom
  • 25 dkg rigatoni tészta
  • őrölt fekete bors
  • petrezselyem
  • napraforgó olaj
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:0-500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A citromból vágok két szeletet A répát csíkokra vágom, felteszem főni a tésztát úgyszintén. A petrezselymet aprítom, a paradicsomot szeletelem.

A halszeleteket tenyérnyire vágom, sózom, borsozom facsarok rá citromot, duplán bepanírozom, olajban kisütöm.

Tálaláskor teszek a tányérra két darab halszeletet, tésztát, répát, paradicsomot, szórok a tésztára aprított petrezselymet, sózom, borsozom, s díszítem citromszelettel és petrezselyemlevéllel.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére