Főoldal / Sertés ételek / Krémsajtos göngyölt karajszeletek

Krémsajtos göngyölt karajszeletek

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Krémsajtos göngyölt karajszeletek

Krémsajtos göngyölt karajszeletek 3

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • A töltelékhez:
  • 2 szál újhagyma
  • 1 db piros színű paprika /kaliforniai,pritamin,kápia/
  • 1 db zöld színű paprika /kaliforniai vagy hegyes erős /
  • 1 db sárga színű paprika
  • 20 dkg krémsajt sajt
  • 1 cs. szeletelt bacon
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A paprikákat és az újhagymát vékony csíkokra vágjuk.

A kiterített hússzeletek egyik oldalára teszünk a krémsajtból. Erre 3-4 csíkot a paprikákból.

A karajszeleteket felgöngyöljük, 2-3 csík baconbe tekerjük és szorosan alufóliába csavarjuk.

A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra tesszük és előmelegített sütőben 35-40 percet sütjük.

Köretnek friss salátát készítettem mellé!

Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Krémsajtos göngyölt karajszeletek 5.00/5 (1 értékelés)

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére