Főoldal / Hal ételek / Lazacos leves

Lazacos leves

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Lazacos leves

Lazacos leves

Hozzávalók:

  • 2 nagyobb burgonya
  • 1 szál újhagyma
  • 1 kisebb sárgarépa
  • 40 dkg lazacfilé
  • 3 dl főzőtejszín
  • 1/2 csokor kapor
  • kb. 1 liter víz
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 3 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A burgonyát kis kockákra vágjuk. Felöntjük a vízzel, hozzáadjuk az újhagymát és a vékony karikákra vágott sárgarépát. Puhára főzzük.

A lazacot kis kockákra vágjuk, majd amikor a burgonya és a sárgarépa megpuhult hozzáadjuk a lazackockákat. Még kb. 5 percig együtt forraljuk.
Végül hozzáadjuk a főzőtejszínt és az apróra vágott kaprot is, és levesszük a tűzről.

Jó étvágyat kívánok!

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére