Főoldal / Szárnyas Ételek / Lecsós pulykacomb aprópecsenye

Lecsós pulykacomb aprópecsenye

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Lecsós pulykacomb aprópecsenye

Lecsós pulykacomb aprópecsenye

Hozzávalók:

  • 80 dkg pulyka felső comb filé
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 2 db paprika
  • 4 fej paradicsom
  • 2 közepes fej vöröshagyma
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 1 kis doboz paradicsompüré
  • kevés friss petrezselyem zöld
  • frissen őrölt bors
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1500-2000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 6 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A húst felkockázzuk, a hagymát apróra vágjuk.

A füstölt szalonnát apró kockákra vágjuk, majd serpenyőben, zsírjára pirítjuk. Hozzáadjuk a hagymát, majd rövid dinsztelés után a kockázott húst is. Fehéredésig pirítjuk. Enyhén megsózzuk, majd a feldarabolt paradicsomot, és a paradicsompürét is hozzáadjuk. Elkeverjük, és a karikára vágott zöldpaprikát is hozzátesszük. Megborsozzuk, és a nagyon apróra vágott fokhagymát is a serpenyőbe tesszük. Megszórjuk az apróra vágott petrezselyem zölddel és egy pillanat alatt összeforraljuk..

Tészta, vagy rizs köretet kínálunk mellé.

Értékeld a receptet

Gasztropajti (71 Recept)

Gyakorlott hobbiszakács vagyok, blogtulajdonos. Imádok sütni - főzni, állítólag tudok is.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére