Főoldal / Szárnyas Ételek / Macisajtos töltött csirkemell

Macisajtos töltött csirkemell

 Macisajtos töltött csirkemell

macisajtos csirkemell

Hozzávalók:

  • 4 db csirkemell filé
  • 1 db hegyes erős paprika
  • 1 db piros kápia paprika
  • 2 szál újhagyma
  • 4 db cikk /medve,mackó vagy bár milyen natúr /kenhető sajt
  • 8 szelet bacon 
  • őrölt fehér bors

A panírozáshoz:

  • finom liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj
Elkészítési idő: 25 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Glutén mentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktóz mentes: nem

Elkészítés:

A paprikákat és újhagymát apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Az apróra vágott paprikákat és újhagymát elkeverjük a macisajttal, majd ízesítjük sóval és borssal.

A bacon szeletekből 2-2 csíkot teszünk a hússzeletekre majd a töltelékből rakunk mindegyik csirkemell szelet egyik oldalára, ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk.

Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.

Szalmaburgonyát és salátát készítettem mellé köretnek.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Tipp / megjegyzés:
Nagyon egyszerű és finom! Gyorsan elkészíthető és a tölteléket ízlésünk szerint variálhatjuk.

Kautz József (69 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére