Főoldal / Szárnyas Ételek / Macisajtos töltött csirkemell

Macisajtos töltött csirkemell

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

 Macisajtos töltött csirkemell

macisajtos csirkemell

Hozzávalók:

  • 4 db csirkemell filé
  • 1 db hegyes erős paprika
  • 1 db piros kápia paprika
  • 2 szál újhagyma
  • 4 db cikk /medve,mackó vagy bár milyen natúr /kenhető sajt
  • 8 szelet bacon 
  • őrölt fehér bors

A panírozáshoz:

  • finom liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj
Elkészítési idő:25 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGlutén mentes:nem
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktóz mentes:nem

Elkészítés:

A paprikákat és újhagymát apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Az apróra vágott paprikákat és újhagymát elkeverjük a macisajttal, majd ízesítjük sóval és borssal.

A bacon szeletekből 2-2 csíkot teszünk a hússzeletekre majd a töltelékből rakunk mindegyik csirkemell szelet egyik oldalára, ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk.

Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.

Szalmaburgonyát és salátát készítettem mellé köretnek.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Tipp / megjegyzés:
Nagyon egyszerű és finom! Gyorsan elkészíthető és a tölteléket ízlésünk szerint variálhatjuk.

Értékeld a receptet

Kautz József (366 Recept)


2 Hozzászólások

  1. Nagyon örülök hogy megint 1 szakáccsal gyarapodtunk,remélem sok finom étel kapunk tőled.GYÖRGYI

Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére