Főoldal / Levesek / Őszibarack krémleves főzés nélkül

Őszibarack krémleves főzés nélkül

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Őszibarack krémleves főzés nélkül

Őszibarack krémleves főzés nélkül

Hozzávalók:

  • 1 kg érett őszibarack
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 2-3 dl tej
  • 1 ek. görög joghurt
  • víz (opcionális)
  • citromlé
  • reszelt citromhéj

Levesbetétnek:

  • őszibarack
  • áfonyaszemek
  • tejszínhab
Elkészítési idő: 10 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

Az őszibarackokat meghámozzuk négybe vágjuk és a magok nélkül a tumixgépbe dobáljuk.

Ízesítjük vaníliás cukorral és  reszelt citromhéjjal. Adunk hozzá még tejet, görög joghurtot és össze turmixoljuk. (Ha hígabban szeretitek, akkor egy kevés vízzel lazíthattok az állagán és ha gondoljátok még citromlével is megbolondíthatjátok.)

Mehet is a hűtőbe pár órára, hogy alaposan lehűljön.

Tányérba szedve, tejszínhabbal, áfonyaszemekkel és őszibarackkal gerezdekkel kínáljuk.

Mentés

Mentés

Őszibarack krémleves főzés nélkül 5.00/5 (3 értékelés)

Marcsi (681 Recept)

Üdvözöllek kedves látogató. Marcsi vagyok, az oldal egyik alapítója. Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, az oldallal kapcsolatban, küldj egy e-mailt a [email protected] email címre.


Szólj hozzá!

A lap tetejére