Főoldal / Sertés ételek / Párizsi sertésborda

Párizsi sertésborda

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Párizsi sertésborda

Párizsi sertésborda

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • 30 dkg finom liszt
  • 2 db tojás
  • 3 dl tej
  • étolaj
Elkészítési idő: 20 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A karajszeleteket kiklopfoljuk és alaposan be sózzuk.
20 dkg lisztből, a tejből és a tojásokból csipet sóval sűrű palacsintatésztát keverünk.

A hússzeleteket (a maradék 10 dkg ) lisztbe majd a palacsintatésztába forgatjuk és bő olajban kisütjük.

Köretnek sült újburgonyát és párolt zöldséget készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Párizsi sertésborda 4.75/5 (4 értékelés)


Szólj hozzá!

A lap tetejére