Pudingos csigák
Hozzávalók:
A töltelékhez:
|
|
Elkészítés:
A tojásokat a cukorral habosra verjük, majd óvatosan hozzáadjuk a csokoládé pudingport, és jól elkeverjük.
A masszát sütőpapírral bélelt (30 cm x 35 cm) tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben 180 fokon 12 perc alatt megsütjük.
Amikor megsült a sütőpapírt eltávolítjuk, és egy tiszta konyharuhába tekerjük.
A puncs ízű pudingport a cukorral és a tejjel elkeverjük, és tűz fölött sűrűre főzzük.
A forró pudingot a tésztába kenjük, és óvatosan feltekerjük, úgy, hogy a végén egy 1,5 cm szegély maradjon.
Amikor elhűlt, 1 órára hűtőbe tesszük, majd felszeleteljük.
A tészta végére csokoládé rudacskákat szúrunk, és el is készültek a pudingos csigák!