Főoldal / Paleo / Rakott kel paleo módra

Rakott kel paleo módra

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

 Rakott kel paleo módra

Rakott kel paleo módra

Hozzávalók:

  • 1 db vöröshagyma
  • kevés zsír
  • 1/2 kg darált hús
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1/2 fej kelkáposzta
  • 4-5 db tojás
  • bors
Elkészítési idő: 1óra 30 perc Fogyókúrás: igen
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A vöröshagymát (ízlés szerint),  kevés zsiradékon megpároljuk. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, rátesszük a darált húst, majd vizet teszünk hozzá. Ízesítjük sóval borssal és készre főzzük.
A kelkáposztát csíkokra vágjuk, egy fazékba pakoljuk, felöntjük vízzel és pár percig főzzük. Amíg a levelek színe megváltozik és megpuhul. Leszűrjük.

Összekeverjük a kelkáposztát a darált hússal és beleforgatjuk a felvert tojásokat is. Kizsírozott hőálló edénybe simítjuk majd 180 fokra előmelegített tepsiben készre sütjük.

Megjegyzés:

Ha változtatunk az arányokon, akkor is sikerül a recept.

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére