Főoldal / Vegetáriánus / Rántott hagymakarikák fűszeres bundában

Rántott hagymakarikák fűszeres bundában

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Rántott hagymakarikák fűszeres bundában

Rántott hagymakarikák fűszeres bundában

Hozzávalók:

Hozzávalók:

  • 4 db nagy fej vöröshagyma
  • 1 mk grillfűszer
  • ételízesítő
  • 1 mk. fehér bors

A panírozáshoz:

  • 25 dkg finomliszt
  • 2 dl tej
  • 1 db tojás
  • 30 dkg zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • olaj
Elkészítési idő: 25 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A hagymákat megpucoljuk, fél centis szeletekre vágjuk és karikákra szedjük. Sóval vagy ételízesítővel megszórjuk. Hagyjuk 10-15 percet állni.

Masszát keverünk öt evőkanál lisztből, egy tojásból a fűszerekkel,/grill fűszer,őrölt fehér bors,ételízesítő/ annyi tejjel hogy közepes sűrűségű palacsinta tésztát kapjunk.

A hagymakarikákat bepanírozzuk úgy, hogy a karikákat lisztbe, a masszába majd zsemlemorzsába forgatjuk és bő forró olajban kisütjük.

Önálló ételként körettel vagy salátával is nagyon finom, de sült vagy rántott húsokhoz is kiváló.

Én petrezselymes burgonyát és friss vegyes salátát készítettem mellé..

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Rántott hagymakarikák fűszeres bundában 5.00/5 (1 értékelés)


Szólj hozzá!

A lap tetejére