Főoldal / Sertés ételek / Rántott karaj szezámmagos panírban

Rántott karaj szezámmagos panírban

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Rántott karaj szezámmagos panírban

Rántott karaj szezámmagos panírban

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj
  • 6-8 levél medvehagyma
  • 1 ek szezámmag
  • 2 tojás
  • 4 ek liszt+ a panírozáshoz
  • zsemlemorzsa
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A húsokat megtisztítjuk, sózzuk.

A medvehagymát megmossuk, apróra vágjuk.

A zsemlemorzsát összekeverjük a szezámmaggal.

A 4 ek lisztet összekeverjük a tojásokkal, hogy palacsintatészta sűrűségű legyen, majd belekeverjük a medvehagymát.

A húsokat lisztbe, a medvehagymás masszába, majd a szezámmagos zsemlemorzsába forgatjuk.

Bő, forró olajban kisütjük.

Tetszés szerinti körettel tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére