Főoldal / Szárnyas Ételek / Részeges csirkecomb

Részeges csirkecomb

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Részeges csirkecomb

Részeges csirkecomb

Hozzávalók:

  • 4 db egész csirkecomb
  • 5-6 gerezd fokhagyma
  • 2 fej vöröshagyma
  • 1 tk. durvára darált bors
  • 20 dkg füstölt szalonna
  • 2 dl száraz fehérbor
  • 1 kk .ételízesítő
  • 1 kk. majoránna
  • szárnyas fűszerkeverék
  • őrölt bors
Elkészítési idő:1óra 30 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A csirkecombokat megtisztítjuk,megmossuk. A vöröshagymákat megpucoljuk és négybe vágjuk. A szalonnát vékony szeletekbe vágjuk.

A csirkecombokat sózzuk,befűszerezzük Ezt előző nap is megtehetjük akkor még finomabb lesz a hús.

A combokat egy tepsibe tesszük mindegyikre teszünk egy-egy szelet szalonnát.

A combok közé rakjuk a fokhagyma gerezdeket,négybe vágott vöröshagymát

Két deci fehérbort öntünk alá és lefóliázva egy órát sütjük.

Levesszük a fóliát és visszatesszük sülni amíg szép piros színt kap./20-30 perc/

Köretnek sült burgonya készült mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Értékeld a receptet

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére