Főoldal / Egytálételek / Tavaszi csirkemell Vera konyhájából

Tavaszi csirkemell Vera konyhájából

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Tavaszi csirkemell Vera konyhájából

Tavaszi csirkemell Vera konyhájából

Hozzávalók:

  • 1 egész csirkemell filé
  • 2 marék cukorborsó
  • 4 szál spárga
  • 2 dl Creme Fraiche, avagy zsírszegény tejszín
  • só, bors
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:igen
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:1 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

Egy forró serpenyőben, a csirkemell mindkét oldalát egy evőkanál olíva olajon szép pirosra megsütjük. Ezután sózzuk, majd borsozzuk és egy dl vízzel felöntjük, majd lefedjük és párolódni hagyjuk.

Amíg párolódik a hús, a spárgákat és a borsókat megmossuk és egyforma darabokra vágjuk. Ezek is mehetnek a hús mellé puhulni. Ha teljesen átfőtt a csirkemell, hozzáadjuk a creme fraiche-t (vagy a tejszínt) és további egy percig fedő nélkül főzzük az egészet.

Ha szükséges sózzuk és borsozzuk, majd tálaljuk is.

Ebédnek és vacsorának is kiváló, fogyasszátok egészséggel!

Tavaszi csirkemell Vera konyhájából 4.50/5 (2 értékelés)

Topánka Vera (90 Recept)

A Nuts 'n' Roll blog szerzője vagyok. Szeretek sütni-főzni. A blogomon további ínycsiklandó recepteket találtok. http://nutsnroll.blogspot.co.uk/


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére