Főoldal / Szárnyas Ételek / Tejszínes, gombás, zöldbabos csirkemell

Tejszínes, gombás, zöldbabos csirkemell

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Tejszínes, gombás, zöldbabos csirkemell

Tejszínes, gombás, zöldbabos csirkemell

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemell
  • 20 dkg csiperke gomba
  • 10 dkg mirelit zöldbab
  • 1 közepes vörös hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 tk. házi paprikakrém
  • 1 tk. házi ételízesítő
  • 4 kicsi paradicsom
  • 1 db paprika szeletelve
  • 2 dl főzőtejszín
  • 3 ek. tejföl
  • friss zöldpetrezselyem
  • só (ízlés szerint)
  • bors (ízlés szerint)
  • 2 ek. étolaj
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:1500-2000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A hagymát apróra vágjuk és kevés olajon megdinszteljük, rádobjuk a felszeletelt húst és picit átpirítjuk. Hozzáadjuk a feldarabolt paprikát, majd a cikkekre vágott paradicsomot is és fűszerezzük.
A gombát és a zöldbabot is hozzáadjuk és együtt pároljuk tovább.

A tejszínt a tejföllel kikeverjük, zúzott fokhagymával ízesítjük, majd leöntjük vele a zöldséges csirkét és hagyjuk készrefőni.
Ízlés szerinti körettel kínáljuk, tálalásnál friss petrezselyemmel megszórjuk.

Jó étvágyat kívánok!

Tejszínes, gombás, zöldbabos csirkemell 5.00/5 (1 értékelés)

Vass Lászlóné (215 Recept)

Konyhamánia Edit Módra facebook oldalamon sok-sok receptet találtok még tőlem. Látogassatok meg ott is.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére