Főoldal / Sertés ételek / Mustáros szelet

Mustáros szelet

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Mustáros szelet

Mustáros szelet

Hozzávalók:

  • 4 szelet tarja
  • 6 evőkanál mustár
  • bors
  • 2 fej vöröshagyma
  • olaj a sütéshez
  • 1-2 kanál liszt
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A hús szeleteket kiklopfolom. Sózom, borsozom, mustárral mindkét oldalát bekenem, és kb 1-2órát állni hagyom.

Közben a hagymákat karikára szeletelem, lisztbe beleforgatom, és kevés forró olajban kisütöm. Szép ropogósra, nem égetem meg!

A húsokat, állás után, forró olajban kisütöm, nem szárítom ki.!

Sütés után, a tetejére hagymakarikákat tettem.

Burgonya pürével tálaltam.

A húst legjobb előző este elkészíteni és másnap kisütni.

Gyors, egyszerű és finom

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére