Főoldal / Torták / Gesztenye torta kék virággal

Gesztenye torta kék virággal

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Gesztenye torta kék virággal

Gesztenye torta kék virággal

Hozzávalók:

  • 4 tojásos piskóta

A krémhez:

  • 20 dkg margarin
  • 20 dkg porcukor
  • ízlés szerint rum
  • 20 dkg gesztenye massza
  • 2 dl tejszín habbá verve

A tetejére:

  • 10 dkg fehér csokoládé
  • marcipán virágok
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1500-2000 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 6 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Bonyolult Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A piskóta karikát 3 egyforma lapra felvágjuk.

A puha margarint a porcukorral, a rummal és a gesztenyével könnyű krémmé kikeverjük.
A lapokat megtöltjük a gesztenyés krémmel.

A tejszínt habbá vertem kékre színezzük és a torta oldalát kicsit kidekoráljuk vele.

A tetejére fehér olvasztott csokoládét simítunk és kék marcipánvirágokkal/ madárral díszítjük.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére