Főoldal / Torták / Gesztenye torta kék virággal

Gesztenye torta kék virággal

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Gesztenye torta kék virággal

Gesztenye torta kék virággal

Hozzávalók:

  • 4 tojásos piskóta

A krémhez:

  • 20 dkg margarin
  • 20 dkg porcukor
  • ízlés szerint rum
  • 20 dkg gesztenye massza
  • 2 dl tejszín habbá verve

A tetejére:

  • 10 dkg fehér csokoládé
  • marcipán virágok
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:1500-2000 FTVegetáriánus:igen
Adagok:6 főreGluténmentes:nem
Nehézség:BonyolultLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A piskóta karikát 3 egyforma lapra felvágjuk.

A puha margarint a porcukorral, a rummal és a gesztenyével könnyű krémmé kikeverjük.
A lapokat megtöltjük a gesztenyés krémmel.

A tejszínt habbá vertem kékre színezzük és a torta oldalát kicsit kidekoráljuk vele.

A tetejére fehér olvasztott csokoládét simítunk és kék marcipánvirágokkal/ madárral díszítjük.

Értékeld a receptet

Domján Mária (548 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére