Főoldal / Hal ételek / Tojás palacsinta lazacos avokádó krémmel – paleo

Tojás palacsinta lazacos avokádó krémmel – paleo

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Tojás palacsinta lazacos avokádó krémmel – paleo

Tojás palacsinta lazacos avokádó krémmel - paleo

Hozzávalók:

(kb. 1-2 személy részére)

  • 2 tojás
  • pici só, bors
  • 2 ek. víz

A töltelékhez:

  • 1 nagyobb avokádó
  • 2-3 ek. totu
  • 10 dkg füstölt lazac
  • pici só, bors
  • lime lé ízlés szerint
Elkészítési idő:15 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A tojásokat a vízzel  és kevés sóval, borssal felverjük. Egy teflonos serpenyőben 3-4 vékony palacsintát sütünk belőle, attól függően, hogy milyen vékonyak és mekkorák a tojások. Az első palacsinta előtt kenjük ki a serpenyőt olajjal, a serpenyő legyen elég forró és csak akkor próbáljuk meg megfordítani, ha átsült, különben szétszakad.

A töltelék hozzávalóit vágjuk kis darabokra, keverjük össze és ízesítsük sóval, borssal, valamint a lime levével. Kenjük meg a palacsintákat a töltelékkel és tekerjük fel. Vágjuk kisebb darabokra és úgy kínáljuk.

Értékeld a receptet

Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére