Főoldal / Saláták / Hidegtálak / Töltött tojás II

Töltött tojás II

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Töltött tojás II

Töltött tojás II

Hozzávalók:

  • 8 tojás
  • fehér bors
  • pici mustár
  • puha teavaj

Díszítés:

  • 1 paradicsom
  • zöldpetrezselyem
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:igen
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A tojásokat keményre főzzük, félbe vágjuk a sárgákat tálba tesszük. Hozzáadunk kb. ugyanannyi teavajat mint amennyi a tojássárgája. Sóval, fehér borssal, és pici mustárral jól kikeverjük.

A fél tojásfehérjéket egy tálra rendezzük. A tojássárgás tölteléket csillagcsővel ellátott habzsákba tesszük, és megtöltjük vele a tojásfehérjéket.

Paradicsom szeletkékkel és zöldpetrezselyem levéllel díszítjük. Fogyasztásig hűtőben tároljuk.

Tipp / megjegyzés:
Aki vendégvárónak készíti csinálhat mellé franciasalátát, és arra teszi a töltött tojásokat, úgy kiadósabb. A mennyiség a személyek számától függ. Én 2 darabot számítok személyenként.

Beküldő: Maja

Töltött tojás II 3.67/5 (3 értékelés)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére