Főoldal / Sertés ételek / Zöldséges sült tarja

Zöldséges sült tarja

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Zöldséges sült tarja

Zöldséges sült tarja

Hozzávalók:

  • 4 szelet csont nélküli tarja
  • 4 kanál liszt
  • bors
  • 1 nagy fej hagyma felkarikázva
  • 1 nagy alma karikákra vágva
  • 2 közepes sárgarépa karikára szelve
  • olaj a kisütéshez
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A hús szeleteket klopfolás után, sózom, borsozom, lisztbe forgatom, és olajban megsütöm.

A sárgarépát és az almát külön edényben megpárolom.

A hagymakarikákat lisztbe forgatom és forró olajban kisütöm.

Amikor a hús is elkészült tálalok. A tányérra teszem a húst, majd megpakolom sárgarépával, almával és a sült hagyma karikákkal.

Sült burgonyát lehet készíteni mellé.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére