Főoldal / Egytálételek / Baconbe tekert töltött krumpli és gomba sajttal

Baconbe tekert töltött krumpli és gomba sajttal

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Baconbe tekert töltött krumpli és gomba sajttal

Baconba tekert töltött krumpli és gomba sajttal

Hozzávalók:

  • 3 db nagyobb krumpli
  • 5 fej csiperke gomba
  • 4 szelet sonka
  • 13 szelet bacon
  • 1 fej vöröshagyma a hajtásával
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 db chili paprika
  • 1 db tojás
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • étolaj
  • füstölt sajt
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A krumplit héjában megfőzöm.

Közben egy tálba beleteszem a kockára vágott sonkát, aprított vöröshagymát és fokhagymát, a gombák szárát aprítva, beleütök egy tojást,  fűszerezem, összekeverem

A krumplit megpucolom, félbevágom, kikaparom a közepét.Beletöltöm a tojásos tölteléket, betekerem baconnel.

A gombafejeket megtöltöm a töltelékkel,és baconbe tekerem.

Egy serpenyőbe olajat locsolok, beleállítom a baconnel tekert krumplikat, és gombafejeket, sózom, borsozom.

A krumpliforgácsokat mellérakom.

Előmelegített sütőben, légkeverésen 180 C fokon megsütöm. A végén szórok rá a reszelt sajtból.

Tálalok, a tányérra szedek kettő töltött krumplit, egy gombát, sült krumpliforgácsokat, és hagyma zölddel díszítem.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére