Főoldal / Sertés ételek / Böllér pecsenye

Böllér pecsenye

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Böllér pecsenye

Böllér pecsenye

Hozzávalók:

  • 4 szelet sertéskaraj csont nélkül
  • 4 sertéstarja csont nélkül
  • grill fűszer
  • 1 tk. durvára őrölt bors
  • étolaj
  • 1 kg burgonya
  • 40 dkg házi csalamádé
  • 2 fej lila hagyma
  • 40 dkg házi csalamádé
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A hússzeleteket kiklopfoljuk, a tarján az inas részeket bevagdossuk, megszórjuk sóval, grill fűszerrel és durvára őrölt borssal.

A karaj és tarja szeleteket egy tálba tesszük, és annyi olajat öntünk rá hogy ellepje, majd 24 órára a hűtőbe tesszük pácolódni.

A hagymát és a burgonyát megtisztítjuk. A burgonyát hasábokra a hagymákat fél karikákra vágjuk.

A burgonyát bő olajban megsütjük.

A hússzeleteket grillen vagy serpenyőben, kevés olajon szép pirosra sütjük.

A megsült húst sült burgonyával, házi csalamádéval és a lila hagymával tálaltam.

Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Böllér pecsenye 3.67/5 (3 értékelés)


Szólj hozzá!

A lap tetejére