Főoldal / Reggelik / Bundás zsemle sajttal és sonkával

Bundás zsemle sajttal és sonkával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Bundás zsemle sajttal és sonkával

Bundás zsemle sajttal és sonkával

Hozzávalók:

  • 2 zsemle
  • 4 szelet gépsonka
  • 2 szelet sajt
  • 1 dl tejföl
  • 2 egész tojás
  • kevéske só
  • olaj a sütéshez
Elkészítési idő:10 percFogyókúrás:nem
Költség:0-500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A zsemléknek a felső végét vékonyan levágjuk ezt nem használjuk fel, legfeljebb a végén tojásba mártjuk és külön megsütjük.

A zsemléket ketté vágjuk a közepébe teszünk egy szelet gépsonkát középre a sajtot és ismét a sonkát. Rátesszük a tetejét.

A tejfölt csipet sóval kikeverjük és beleforgatjuk a zsemléket. Majd a felvert tojásba forgatjuk és bő forró olajban kisütjük.

A sajt nem folyik ki belőle, finom és laktató étel, reggelire vagy vacsorára egyaránt.

Nálunk nagyon bevált.

Bundás zsemle sajttal és sonkával 4.00/5 (1 értékelés)

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére