Főoldal / Szárnyas Ételek / Csirkecomb töltve

Csirkecomb töltve

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Csirkecomb töltve

Csirkecomb töltve

Hozzávalók:

  • 1 kiló csirkecomb
  • bors

Töltelék:

  • 3 szelet száraz kenyér
  • vágott petrezselyem
  • őrölt bors
  • 1 egész tojás
  • diónyi zsír
Elkészítési idő:1 óraFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A combokat megmosom, ha szükséges megtisztítom, de a bőrét rajta hagyom.
Sózom, borsozom. A bőrét a hústól felhúzom, ide kerül a töltelék.

Összekeverem a tölteléket:
A kenyeret vízbe beáztatom, hogy megpuhuljon majd kinyomkodom.
Hozzáadom a borsot, kevés sót, vágott petrezselymet, tojást, kevéske zsírt és jól összekeverem.

A tölteléket betöltöm a bőr alá.
Ha marad ki töltelék akkor azt vagy a húsra teszem vagy külön kisütöm a tepsiben. (én most a húsra tettem)
Előmelegített sütőben 180- 200 fokon szép pirosra sütöm.
Rizzsel tálaltam, de tetszőleges körettel és salátával is tálalható.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére