Főoldal / Desszertek / Csokis mogyorókrémes piskóta

Csokis mogyorókrémes piskóta

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Csokis mogyorókrémes piskóta

Csokis mogyorókrémes piskóta 3

Hozzávalók:

A piskótához:

  • 10 db tojás
  • 10 ek. cukor
  • 8 ek. finom liszt
  • 2 ek. kakaópor
  • 1 mk. szódabikarbóna

A krémhez:

  • 30 dkg Ráma margarin
  • 15 dkg porcukor
  • 3 kanál kakaópor 
  • 0.5 ü rumaroma
  • 20 dkg mogyoró krém
  • 2 kanál kókuszreszelék
Elkészítési idő: 1 óra Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 12 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Normál Laktózmentes: nem

Elkészítés:

Az összetevőkből kakaós piskótát sütünk. (Én 27-cm-es tortaformát használtam.)
A tésztát hagyjuk kihűlni, majd három lapba vágjuk.

A margarint habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a kakaóport és a rumaromát.
A piskótából két lapot, megkenünk a kakaós krémmel.
A tetejét a mogyorókrémmel kenjük meg és megszórjuk kókuszreszelékkel.

Felvágás előtt, a hűtőbe tesszük, legalább egy órára.

Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére