Főoldal / Saláták / Hidegtálak / Dinnyesaláta tonhallal kagylóval ringlivel és vodkával

Dinnyesaláta tonhallal kagylóval ringlivel és vodkával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Dinnyesaláta tonhallal kagylóval ringlivel és vodkával

Dinnyesaláta tonhallal kagylóval ringlivel és vodkával

Hozzávalók:

  • 1/2 sárgadinnye
  • 1 szelet görögdinnye
  • 1/2 doboz Gold Fish tonhal olívaolajban (kb. 3 dkg)
  • kagylók paradicsomszószban
  • 1 db ringli
  • 8-10 pitypanglevél
  • citrom
  • magnélküli fekete olívabogyó
  • chilivel töltött zöld olívabogyó
  • őrölt fekete bors
  • 4 db Tucc paprikás ostya
  • vodka
Elkészítési idő:10 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:1 főreGluténmentes:nem
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A behűtött, félbevágott sárgadinnye magjait eltávolítom, egy cseresznyemagozóval a dinnyét kivájom, a görögdinnyéből szintén kis golyókat vájok. Visszapakolom a sárgadinnye héjába, rárakom a haldarabokat, a kagylókat,és a ringlit, a pitypang leveleket. Fűszerezem, locsolok rá a tonhal olajából, facsarok rá citromot és öntök rá vodkát, majd visszateszem a hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek.

Fogyasztáskor ráteszem a Tucc ostyákat.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére